Aquestes són unes notes aclaridores per a qui no conegui els mecanismes de la Unió Europea. Entenc que li permetran comprendre millor els dictàmens i situar-los en el seu just valor. El principal problema amb que els juristes ens trobem és precisament el desconeixement de la Unió, i sobretot de les forces internes que la mouen. Els discursos que han arribat a l’orella de l’ciutadà res tenen a veure amb la realitat del que succeeix. Per entendre a fons els dictàmens, és molt recomanable fer una ullada a aquestes notes, diríem de cultura general sobre la Unió Europea.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies