El present document, recull de dictàmens, perquè és massa pretensiós dir-ne llibre, ve al cas de l’resultat de l’actuació com a lobby davant la UE de l’associació que tinc el plaer de presidir, ASPERTIC. Aquesta va realitzar enormes esforços perquè s’aprovés la Directiva (UE) 2019/1937 de Parlament Europeu i de Consell, de 23 d’octubre de 2019, relativa a la protecció de les persones que informin sobre infraccions de el Dret de la Unió.

La metodologia per fer servir aquest document, és simple. En aquest pròleg hi ha les conclusions a què s’ha arribat en cadascun dels dictàmens que s’han inclòs en l’obra. Entenem que, a efectes pràctics és més senzill llegir les conclusions i després buscar l’argumentació de fons a cas a cas.

També a suggeriment de diverses persones hem inclòs unes notes prèvies perquè es pugui entendre millor que és i què passa a Brussel·les; és a dir com es cuinen les coses en el principal centre de poder d’Europa.

Alfinal consta l’agraïment dels que han aportat el seu gra de sorra a aquest conjunt d’estudis, sent considerats, al menys per mi, coautors.


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies