Aquest manual ha estat redactat el 2004 i en molts aspectes encara és revolucionari. La professió de policia és una de les més mitificades, i alhora més difícils. Moltes vegades el mite es menja a la realitat de cada dia: i això sempre és en perjudici de l’ciutadà, qui a la fi paga els plats trencats, perquè el mite òbvia que, en el fons, parlem d’un servei públic.

Categories: General

0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies